Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Δημήτρης Φαράντος: "Υπάρχει θετική ενέργεια στην ομάδα"


Απόλυτα περιγραφική του κλίματος που επικρατεί στη SKODA Ξάνθη μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό  ήταν η εμφάνιση του Νίκου Κεχαγιά στη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής των Θρακιωτών εξέφρασε με χαρακτηριστικό τρόπο τα παράπονα της ομάδας του από τη διαιτησία (υπενθυμίζεται ότι αποβλήθηκε και ο ίδιος από τον διαιτητή Τσινιάρη), αρκούμενος απλά στο να ευχαριστήσει τους δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν και στη συνέχεια… να τους καληνυχτίσει. Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Δημήτρης Φαράντος, από την άλλη, εμφανίστηκε -όπως είναι λογικό- απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεγάλη νίκη της ομάδας του και στάθηκε στη μεγάλη συνδρομή που, κατά τη γνώμη του, ο κόσμος είχε σ’ αυτή. 

ΦΑΡΑΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ:
"Ξεκινώντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Λιβαδειάς. Σήμερα ο Λεβαδειακός έπαιξε με 12 παίκτες. Και με τέτοιο κόσμο η ομάδα αυτή δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες μου γιατί τον τελευταίο καιρό έχουν αλλάξει πάρα πολύ και στην συμπεριφορά και τον τρόπο δουλειάς. Κι έχει δημιουργηθεί μια ομάδα με ψυχή και την είδατε σήμερα στο γήπεδο. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι σήμερα ήταν το ματς της χρονιάς για τον Λεβαδειακό. Αλλά αυτό ήταν μέχρι τώρα. Ήταν μια μεγάλη μάχη που κερδίσαμε και απομένουν άλλες τέσσερις τέτοιες μάχες. Ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι ακόμα δύσκολα και ο Λεβαδειακός θα προσπαθήσει να πάρει ότι καλύτερο από αυτά τα παιχνίδια.
Θεωρώ ότι είμαι τυχερός γιατί δουλεύω σε ένα πολύ καλό σωματείο κι εύχομαι αργότερα κι άλλοι να έχουν την τύχη τη δική μου και να ζήσουν τα όσα έχω ζήσει εγώ με αυτή την ομάδα.
Πιστεύω ότι η ομάδα εκτός από την ψυχή που έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο προσπάθησε να παίξει και ποδόσφαιρο σε αυτόν τον κακό αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες μου έπαιξαν έξυπνα κι είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους.Λογικά σκεπτόμενος πίστευα μέχρι την τελευταία στιγμή ότι θα μπορούσαμε να γυρίσουμε τον αγώνα. Φοβόμουν μόνο την κακοτυχία. Τόσες πολλές ευκαιρίες δεν κάναμε με καμιά άλλη ομάδα. Ακόμα και με τα Γιάννινα που βάλαμε τέσσερα γκολ.
Οι αλλαγές βοήθησαν πάρα πολύ και σε αυτό το κομμάτι είμαι πολύ τυχερός. Γιατί για να σου βγουν και κάποιες αλλαγές πρέπει να έχεις και τύχη. Αυτό που σκέπτεσαι δηλαδή σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να πραγματοποιηθεί μέσα στο γήπεδο. Και πρέπει να σε βοηθήσουν και οι παίκτες που εμπιστεύεσαι.
Αλλά θα πω και κάτι. Για να πετύχουν οι αλλαγές και να έχεις τέτοια υπομονή θα πρέπει από τον πάγκο να έρχεται θετική ενέργεια. Να μην έχεις γκρίνια. Και αυτό υπάρχει στην ομάδα. Η ομάδα είναι πολύ δεμένη, πιστεύει στην επιτυχία, πιστεύει στην παραμονή και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχει θετική ενέργεια στην ομάδα κι αυτό είναι καλό για τη συνέχεια.
 Αυτή η νίκη ανήκει στους παίκτες και στον κόσμο"

ΚΕΧΑΓΙΑΣ:
« Γεια σας, σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε, καληνύχτα σας…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου