Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Μεγάλος νικήτης στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Λεβαδειακός με σκορ 1-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Βοιωτοί συνέχισαν την ανοδική τους πορεία, ενώ οι "κυανόλευκοι" γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο της νίκης με γκολ που σημείωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά ο Μπάρκογλου. 
Το σκορ είναι μικρό και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Οι παίκτες του Β. Βούζα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ μόλις στο 3’, όταν ο Popovic εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε άουτ. Στο 10’ η κεφαλιά του Ζαπρόπουλου πέρασε μόλις άουτ. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ είχε καθολική υπεροχή στο α’ ημίχρονο δημιουργώντας συνέχεια κινδύνους για την εστία του Σικαλιά. Στο β΄ ημίχρονο οι παίκτες του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ έχοντας τα ηνία του αγώνα, βρέθηκαν κοντά στο γκολ πολλές φορές με κορυφαία ευκαιρία στο 76΄, με τον Μπάρκογλου που βγήκε μόνος απέναντι από τον Σικαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ μπλόκαρε τη μπάλα. Ο αγώνας συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ να επιτίθεται έχοντας συντριπτική κατοχή της μπάλας και τους ποδοσφαιριστές των φιλοξενουμένων να προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο με προκλητικές καθυστερήσεις πέφτοντας συνέχεια στο γρασίδι κάθε φορά που έπαιρναν τη μπάλα.  Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 90΄, όταν ο Serginho εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Μπάρκογλου έπιασε τη γυριστή κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ.
Λεβαδειακός (Βασίλης Βούζας): Κυριακίδης, Σωτήρχος, Μουλόπουλος, Ζαπρόπουλος, Τριποτσέρης, Ταραλίδης, Τάσιτς (69' Μαχαίρας), Μπάρκογλου, Πόποβιτς (85' Βασιλείου), Ναπολεόνι, Ζαχάρια (60' Σερζίνιο).

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Σικαλιάς, Ντάσιος, Βάντερσον, Πάντος, Μιχαήλ, Κεϊτα (88' Κυριάκος), Ανδράλας, Τζημόπουλος, Σκουφάλης (71' Σιαλμάς), Ντε Βινσέντι (46' Τζάνης), Μπακαγιόκο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Νιακόπουλος, Τσοκάλκης (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τάσιτς, Πόποβιτς, Ταραλίδης - Ντε Βινσέντι, Πάντος, Κεϊτά, Μπακαγιόκο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου