Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Βούζας: Σωματικά και ψυχικά αποθέματα

Δηλώσεις πρωταγωνιστών

Στεφάν Ντεμόλ (προπ. ΠΑΣ Γιάννινα):
«Ήταν ένα παιχνίδι δυο ομάδων με ποιότητα και παρουσία στη σούπερ λίγκα και ήταν ισορροπημένο. Σ' αυτά τα μεγάλα παιχνίδια πολλές φορές κάποιες λεπτομέρειες αποφασίζουν για το αποτέλεσμα. Το να πραγματώσεις μια ευκαιρία σε γκολ, το να μείνεις συγκεντρωμένος σε μία φάση του παιχνιδιού για να μη δεχτείς ένα γκολ είναι λεπτομέρειες που κρίνουν ένα αποτέλεσμα.
Να συγχαρώ τον προπονητή και τους παίκτες του Λεβαδειακού, και το μόνο που έχω να πω στους παίκτες μου συνεχίστε, το κεφάλι ψηλά, γιατί σε 3 μέρες έχουμε ξανά παιχνίδι».


Βασίλης Βούζας (προπ. Λεβαδειακού):
«Συγχαρητήρια στους παίκτες, μου γιατί απέναντι σ' έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο έκαναν ένα πολύ καλο παιχνίδι και είχαν σωματικά και ψυχικά αποθέματα να διεκδικήσουν τη νίκη ως το τελευταίο λεπτό. Συμφωνώ ότι οι λεπτομέρειες κρίνουν αυτά τα παιχνίδια.
Κρατάμε το αποτέλεσμα και την εμφάνιση απέναντι σε μία ομάδα με την καλύτερη αμυντική λειτουργία, που την έδειξε μέσα στο παιχνίδι. Κατορθώσαμε και πετύχαμε μια μεγάλη νίκη στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, που μας δίνει ελπίδες για τη συνέχεια. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και την προσπάθεια για το επόμενο παιχνίδι.
Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του και καλή συνέχεια στην αντίπαλη ομάδα στο πρωτάθλημα».


Γιώργος Ντάσιος (παίκτης ΠΑΣ Γιάννινα): «Συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό και στους συμπαίκτες μου. Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Λεβαδειακός θα έμπαινε από την αρχή για να διεκδικήσει τους 3 βαθμούς το ίδιο θέλαμε κι εμείς. Φτάνοντας στο 90' ελπίζαμε ότι θα παίρναμε τουλάχιστον τον βαθμό. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν πετύχαμε το γκολ. Αν ήμασταν συγκεντρωμένοι μέχρι τέλους το παιχνίδι θα έληγε με 0-0.
Σε 3 μέρες έχουμε άλλο παιχνίδι, δεν υπάρχει χρόνος για στενοχώρια ή να δούμε τι φταίει και δεν φταίει. Θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά και την καλή ζωή που κάνουμε και θα κοιτάξουμε το επόμενο ματς που είναι την Τετάρτη».


Θοδωρής Τριποτσέρης (παίκτης Λεβαδειακού): «Κάναμε πολύ δυνατό και δύσκολο παιχνίδι. Παίζανε δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Εμείς για να είμαστε κοντά στις ομάδες που ανεβαίνουνε έπρεπε να κερδίσουμε. Τα καταφέραμε. Τώρα πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα, γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι στην Βέροια και πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι χαμηλά, ώστε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Καλή συνέχεια στα Γιάννενα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου