Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Λεβαδειακός - Πιερικός 3-1

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η ομάδα του Λεβαδειακού μετά τη νίκη που σημείωσε κόντρα στον Πιερικό με 3-1. Οι Βοιωτοί "σκαρφάλωσαν" στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχουν ξεκινήσει τη δική τους αντεπίθεση στην προσπάθεια που κάνουν για να επιστρέψουν στη Σούπερ Λιγκ. 
Στο δια ταύτα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο πρώτο ημίχρονο με σωστή αμυντική λειτουργία να κρατήσουν τους παίκτες του Λεβαδειακού μακρία από την εστία του Γουμάγια. Όμως, η αποβολή του Γιάννη Λαζαρίδη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου άλλαξε τις ισορροπίες. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν σε διάστημα έξι λεπτών να σημειώσουν δύο τέρματα. Πιο συγκεκριμένα, ο Πόποβιτς με σουτ στο 57' άνοιξε το σκορ και ο Ταραλίδης με πέναλτι στο 63' έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα της Βοιωτίας. Στο 73' οι Κατερινιώτες μείωσαν το σκορ με τέρμα του Παπαγεωργίου και πίστευαν ότι θα πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Τελικά ο Ναπολεόνι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε τρίτο τέρμα για τον Λεβαδειακό και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.
 
Λεβαδειακός (Βασίλης Βούζας): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Σωτήρχος (66' Κόλτζος), Ζαπρόπουλος (55' Αλεξίου), Τριποτσέρης, Έβερτον (72' Μουρατίδης), Ταραλίδης, Τάσιτς, Ναπολεόνι, Ζάχαρια, Πόποβιτς.
Πιερικός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Γουμάγιας, Γ. Λαζαρίδης, Γουσούλης, Τασίδης, Δήμου, Χατζής (85' Κοντέων), Μιλόσκοβιτς, Πουλάκος (66' Παπαγεωργίου), Πουρτουλίδης, Γκουγκουλιάς, Μήτρου (20' λ.τ Κωνσταντινίδης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Χαρίτος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λαζαρίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 45+1' Γ. Λαζαρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου