Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Γιάννης Ταραλίδης: " Όλα θα κριθούν στην έδρα μας"

Το ματς της Κυριακής εναντίον του Αστέρα ήταν πολύ κρίσιμο για τον Λεβαδειακό, αφού σε περίπτωση που οι Βοιωτοί δεν έπαιρναν τους τρεις βαθμούς, δύσκολα θα μπορούσαν να ακολουθήσουν τις υπόλοιπες ομάδες στην κούρσα της παραμονής.

Ο Γιάννης Ταραλίδης μίλησε στο Sport24.gr για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
"Σίγουρα χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή μας στην κατηγορία. Σήμερα(σ.σ Κυριακή) δείξαμε 'χαρακτήρα' στο παιχνίδι. Το θέλαμε πολύ και το πήραμε".

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Λεβαδειακού μπορεί να πέτυχε το νικητήριο γκολ, όμως οι παίκτες του Κίκε Ερνάντεθ δεν είχαν την ίδια απόδοση με το πρώτο.
"Δεν νομίζω ότι έφταιγε το άγχος για το ότι έπεσε η απόδοση μας στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το γεγονός ότι είχε πάρα πολύ αέρα. Δεν μας άφησε να παίξουμε με την μπάλα κάτω. Επίσης ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση, καθώς επί μια εβδομάδα βρέχει συνέχεια στην Λιβαδειά.
Να φανταστείτε μάλιστα, ότι σε κάποιες φάσεις ο τερματοφύλακας μας έκανε το ελεύθερο και η μπάλα πέρναγε κόρνερ από τον δυνατό αέρα!"

Για το που θα κριθεί η παραμονή, ο Γιάννης Ταραλίδης τόνισε πως όλα θα εξαρτηθούν από τους βαθμούς που θα μαζέψει η ομάδα του εντός έδρας.
"Η παραμονή μας θα κριθεί κυρίως στα εντός έδρας ματς και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο μπορούμε να πάρουμε εκτός, θα είναι καλοδεχούμενο. Τώρα από ματς όπως αυτά με τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάρουμε κάτι, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό".

Τον Γενάρη ο Λεβαδειακός δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και απέκτησε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Ο 28χρονος άσος πιστεύει ότι οι προσθήκες που έγιναν ανέβασαν το επίπεδο της ομάδας.
"Σίγουρα με αυτές τις προσθήκες που έγιναν φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι έχουμε αλλάξει και σε ποιότητα αλλά και στον τρόπο που παίζουμε. Σε συνδυασμό με εμάς τους έμπειρους Έλληνες, έχουμε κάνει ένα πολύ καλό σύνολο.
Ο Κ. Ερνάντεθ προσαρμόζει την ομάδα ανάλογα με τον αντίπαλο μας. Συνήθως του αρέσει η επιθετική φιλοσοφία, αλλά πάντα ότι κάνει γίνεται με γνώμονα την ομάδα που παίζουμε. Σε αυτό βοηθάει το γεγονός ότι έχουμε παίκτες για πολλούς ρόλους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου