Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

H συνέντευξη τύπου

Δημήτρης Φαράντος (Λεβαδειακός): "Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ καλή και έχει τους ίδιους στόχους με μας. Οχτώ αγωνιστικές πριν το τέλος αυτός ο αγώνας είχε τον χαρακτήρα του μπαράζ. Είχαμε ως κύριο στόχο να μην χάσουμε αλλά προσπαθήσαμε και για την νίκη. Η εικόνα του αγώνα θα ήταν εντελώς διαφορετική αν δεν κάναμε δύο αναγκαστικές αλλαγές του Μουλόπουλου και του Αμπουμπακάρι λόγω τραυματισμών. Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση, νεύρα και πάθος πολύ και από τις δύο ομάδες. Εμείς από την πλευράς μας στα εφτά παιχνίδια που μένουνε θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι περισσότερο γίνεται από τους 21 πόντους".
Σε ερώτηση για το πέναλτι του Μάρα που έδωσε και πήρε πίσω ο Παμπορίδης είπε: "Θα θέλατε εσείς να ισοφαρίσει ο Ηρακλής με αυτό που είδατε με τα μάτια σας; Σε ένα πέναλτι όπου χάλασε το παιχνίδι όλο. Δεν είναι δουλειά μου να κρατάω τον χρόνο. Πείτε μου εσείς αν ήταν πέναλτι. Στην θέση σας δεν θα ρωτούσα καν. Απεναντίας θα πρέπει να δώστε συγχαρητήρια σε αυτόν που βοήθησε τον διαιτητή να πάρει την σωστή απόφαση".
Σε ερώτηση για την αντιμετώπιση που έχει τύχει ο Ηρακλής στα παιχνίδια του στην Λιβαδειά τα τελευταία χρόνια απάντησε: "Εγώ θυμάμαι ότι τα τελευταία χρόνια έχασε με 3-0 δύο φορές και μία με 1-0. Στο σημερινό παιχνίδι πάντως ο Ηρακλής με τις ευκαιρίες που έκανε ήτανε πιο κοντά στην νίκη". Για το αν θεωρεί ότι δικαιώθηκε η διοίκηση της ΠΑΕ Λεβαδειακός για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που είχε εκδώσει την Πέμπτη τόνισε: "Δικαιώθηκε πιστεύω η διοίκηση του Λεβαδειακού. Προσωπικά πιστεύω ότι η διοίκηση του Λεβαδειακού δικαιώθηκε που ζήτησε έκτακτα μέτρα. Ο κ. Τόσκας που αποβλήθηκε προπηλακίστηκε στην φισούνα φεύγοντας. Ήταν πολλά άτομα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και είδα από πίσω μου να κυνηγάνε άτομα".

Γιόζεφ Μπουμπένκο (Ηρακλής): "Νομίζω ότι από πλευράς παιχνιδιού παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο σήμερα μόνο στο πρώτο ημίχρονο μας έλειψε λίγο μεγαλύτερη πίεση στην περιοχή του αντιπάλου μας. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις για το γκολ αλλά όμως δεν το βάλαμε κάτι που μας έλειψε για να δεχθούμε ένα γκολ από το πουθενά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Εκεί το παιχνίδι πήγε σε συνεχόμενες διακοπές και αν δούμε τον χρόνο που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο θα δούμε ότι είναι 10΄-15΄. Ήταν πολύ καλό όμως ότι οι παίκτες μου συνέχισαν την προσπάθεια και ισοφάρισαν το σκορ. Στο τέλος όμως υπήρξε πολύ νευρικότητα. Δεν κάναμε το δεύτερο γκολ και χάσαμε τους δύο βαθμούς σήμερα".
Για την φάση του πέναλτι του Μάρα σημείωσε μετά από σχετική ερώτηση πως: "Όλοι εμείς στον πάγκο μας το κοιτάμε ότι ήτανε πέναλτι. Τελικά όμως ο διαιτητής αν και το έδωσε το πήρε πίσω και τότε δεν καταλαβαίνω γιατί έκοψε την φάση μας".
Για την διαιτησία του Παμπορίδη σχολίασε: "Δεν θέλω πολύ να μιλάω για τους διαιτητές. Είμαι προπονητής και κάνω την δουλειά μου με τους παίκτες μου με μας στο παιχνίδι να είχαμε καλή απόδοση σήμερα. Και βεβαίως θα ρέπει να σταθούμε στην επιθετική μας λειτουργία όπου δεν βάλαμε τόσο εύκολα τα γκολ που μπορούσαμε".
Για την μάχη της παραμονής είπε: "Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε κάποια πράγματα στον αγωνιστικό χώρο αλλά από εκεί και πέρα είναι στο χέρι των διαιτητών να κρατήσουν 45΄ παιχνιδιού σε κάθε ημίχρονο".
Σε ερώτηση για τον λόγο που η ομάδα του αύξησε την απόδοσή της μετά το γκολ του Λεβαδειακού τόνισε: "Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα από τα προηγούμενά μας. Οι παίκτες μου ήταν προσεχτικοί στην αρχή και στο δεύτερο ημίχρονο μετά το γκολ που δεχθήκαμε οι παίκτες του Λεβαδειακού γύρισαν πίσω για να κρατήσουν το σκορ με μας να αυξήσαμε την απόδοσή μας".
Για την απόδοση του Κομπαγιάσι υποστήριξε: "Ο Κομπαγιάσι έδειξε τα στοιχεία του και τις δυνατότητές του σήμερα. Αυτή την στιγμή βλέπουμε ότι όμως ο Πίτου Γκαρσία και ο Κομπαγιάσι δεν είναι 100% έτοιμοι γιατί δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια τους. Σήμερα βεβαίως μπορούμε να πούμε ότι μας έλειψε ο Βίκτορ που είναι ένας ψηλός παίκτης και θα μπορούσαμε να αξιοποιούσαμε τις σέντρες μας καλύτερα. Στο μέλλον θα κοιτάξω να παίξω με δύο επιθετικούς αλλά μέχρι στιγμής δεν βρήκαμε δύο παίκτες να καλύψουν την θέση στον χώρο του κέντρου όπως πρέπει".
Σε ερώτηση για τις επιλογές των παικτών που χρησιμοποίησε είπε: "Βάλαμε να παίξουνε τους παίκτες που μπορούσανε για το καλύτερο για αυτό το ματς. Έχω και τον Βέλλιο που όμως είναι νέος παίκτης και δεν έχει την εμπειρία κάτω από την πίεση που υπάρχει στον Ηρακλή αυτήν την στιγμή στην ομάδα. Σήμερα μας έλειψε η υποστήριξη από πίσω από τα μπακ".
Για το αν έχει βγάλει το όριο των βαθμών για την επίτευξη της παραμονής τόνισε: "Σημαντικό ρόλο θα παίξει το τι θα κάνουνε και οι υπόλοιπες ομάδες με μας να έχουμε ως στόχο στα επόμενα παιχνίδια μας να πάρουμε βαθμούς και σίγουρα θα χρειαστεί να ξεπεράσουμε τους 32-33 βαθμούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου