Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Ερνάντεθ φεύγει, Φαράντος έρχεται....

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού αποτελεί ο Κίκε Ερνάντεθ, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του. Ο Ισπανός τεχνικός πήγε το μεσημέρι της Τρίτης στην προπόνηση, αποχαιρέτησε τους παίκτες. Στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής, Δημήτρης Φαράντος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Χθες συναντήθηκαν ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδος κ. Φαράντος με τον προπονητή κ. Ερνάντεθ. Ο κ. Ερνάντεθ υπέβαλε την παραίτησή του και ζήτησε να γίνει αποδεκτή θεωρώντας ότι αυτή τη στιγμή είναι η ιδανικότερη λύση.
Ο κ. Ερνάντεθ ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την άψογη συνεργασία που είχαν και ευχήθηκε ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ να επιτύχει τους στόχους του. Με τη σειρά του ο κ. Κομπότης αφού ευχαρίστησε τον Ισπανό τεχνικό, του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Σήμερα το πρωί ο κ. Κομπότης πήγε στην προπόνηση της ομάδος στη Χαιρώνεια, μίλησε στους ποδοσφαιριστές για την μέχρι σήμερα πορεία της ομάδος και  ζήτησε να εντείνουν  τις προσπάθειές τους. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στο συμβάν με τον Μπάρκογλου στον Κυριακάτικο αγώνα. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του τόσο από τον Πρόεδρο όσο και από τους συμπαίκτες του.
Μετά την προπόνηση, ο Πρόεδρος παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές τον μέχρι τώρα Τεχνικό Διευθυντή κ. Φαράντο, ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδος
".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου